Image of Franco Citti

Franco Citti

Sorry, couldn't find any biography for Franco Citti. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 23, 1935 In Roma, Lazio, Italia
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Accattone 1961-08-31
Latest Project:
Movie Così venne ucciso Pasolini 2005-01-01
Known For
Poster of Così venne ucciso Pasolini
Poster of Cartoni Animati
Poster of I Promessi Sposi
Poster of Eroina
Filmography
Movie Così venne ucciso Pasolini Himself 2005-01-01
Movie Cartoni Animati Peppe 1997-01-01
Movie La chance Michele 1994-01-01
Movie Il segreto Franco 1990-02-16
Movie Ο Νονός, Μέρος 3ο Calo 1990-12-24
Movie Appuntamento in nero Projectionist 1990-12-21
Series I Promessi Sposi Grignapoco 1989-11-12
Movie La coda del diavolo Cigal 1986-12-03
Movie Il minestrone Francesco 1981-12-30
Movie Eroina Alfredo "Sceriffo" 1980-03-14
Movie Ciao marziano Er Cinese 1980-02-28
Movie La Luna Man in Bar 1979-08-29
Movie Il gatto dagli occhi di giada Pasquale Ferrante 1977-08-06
Movie Chi dice donna, dice donna 1976-02-11
Movie Uomini si nasce poliziotti si muore Ruggero Rujinski 1976-03-11
Movie Todo modo Autista di M. 1976-04-30
Movie Roma l'altra faccia della violenza Berte 1976-07-27
Movie Il fiore delle mille e una notte The Demon 1974-06-20
Movie Storia de fratelli e de cortelli Artemio 1973-05-10
Movie Ingrid Sulla Strada Renato 1973-02-24
Movie Ο Νονός Calo 1972-03-14
Movie Roma Man at Restaurant (uncredited) 1972-03-15
Movie Οι θρύλοι του Καντέρμπουρι Devil 1972-07-01
Movie Il Decameron Ciappelletto 1971-01-01
Movie Ostia Rabbino 1970-03-11
Movie Il Magnaccio 1969-04-11
Movie La legge dei gangsters Bruno Esposito 1969-08-08
Movie Χοιροστάσιο Cannibale (1er épisode) 1969-09-28
Movie Seduto alla sua destra Oreste 1968-05-16
Movie Ammazzali tutti e torna solo Hoagy 1968-12-31
Movie Requiescant Burt 1967-03-10
Movie Edipo re Edipo (Oedipus) 1967-09-02
Movie Du mouron pour les petits oiseaux Renato 1963-02-15
Movie Una vita violenta Tommaso 1962-06-25
Movie Μάμα Ρόμα Romolo 1962-08-31
Movie Accattone Vittorio "Accattone" Cataldi 1961-08-31